Купување на рати

ДОКОЛКУ ИМАТЕ DINERS INTERNACIONAL CARD

1.Кредитна картичка на Diners internacional до 12 рати

ДОКОЛКУ ИМАТЕ КРЕДИТНА КАРТИЧКА  ОД СТОПАНСКА БАНКА

1.Кредитна картичка на СТОПАНСКА БАНКА  од 06 до 36 рати

 • 06 рати без камата
 • 12 рати + 5 % од вкупниот износ камата или (12 рати без камата од брендовите – IDEAL BIKES – KROSS – LEGRAND – VENERA FASHION)
 • 24 рати +9 % од вкупниот износ камата
 • 36 рати +14 % од вкупниот износ камата
ДОКОЛКУ ИМАТЕ КРЕДИТНА КАРТИЧКА ОД ТУТУНСКА БАНКА

 • 1.Кредитна картичка  на ТУТУНСКА БАНКА од 06 до 36 рати
  • 06 рати без камата
  • 12 рати + 5 % од вкупниот износ камата или (12 рати без камата од брендовите – IDEAL BIKES – KROSS – LEGRAND – VENERA FASHION)
  • 24 рати +9 % од вкупниот износ камата
  • 36 рати +14 % од вкупниот износ камата
IUTE MICROCREDIT

КАКО ДО СУПЕР БРЗ КРЕДИТ ВО САМО 2 ЧЕКОРИ:

 • 1. Одлучете кои производи ги сакате на страната  (www.velosiped.mk) или посетете ги нашите салони.
 • 2. Пополнете ја апликацијата брзо и едноставно директно во продажниот салон, заедно со некој од нашите вработени лица, а апликацијата ќе биде разгледана во истиот момент. Избраниот производ можете да го подигнете ВЕДНАШ по одобрувањето износ на кредитот:

Исплатата кон нас ја врши Иуте кредит, а месечните рати кон Иуте кредит ги подмирувате вие

Со Иуте кредит и ВЕЛОСИПЕД.МК до вашиот идеален избор.

Износ на кредитот:
3000 до 80.000 денари

Рок на отплата:
–  до 12 месеци

Отплата:
Еднакви месечни ануитети

Корисници:

Физички лица – државјани на Република Македонија;
Старосна граница од 20 до 68 години при доспевањето на последниот месец на отплата на кредитот;

Без дополнителни трошоци за аплицирање

Калкулатор за IUTE MICROCREDIT на следниот линк : https://iutecredit.mk/