НЕМА НА ЗАЛИХА

LE GRAND VIRGINIA 1.0

Димензија на Тркало
This option is required
28" Тркала
Димензија на рам
This option is required
20" Рам
Clear selection

SKU: Не е достапно Категорија
EAN:

Опис

Спецификации:

 • Големина на тркало : 28
 • Брзини: 3
 • Рамка: Железо
 • Вилушка: Железо
 • Предна главина: Железо 32H
 • Задна главина: KT-305RA 32H
 • Предни кочници: Calliper Steel
 • Задни кочници: Coaster brake
 • Рачки: VLG 105
 • Гуми: 28″ × 1,75″
 • Предно и задно светло на батерија

Дополнителни информации

Димензија на Тркало

Подкатегорија

Брендови

Димензија на рам

,