15
СПЕЦИЈАЛЕН ПОПУСТ!!! Трае уште 1697328000
15
СПЕЦИЈАЛЕН ПОПУСТ!!! Трае уште 1697328000
15
СПЕЦИЈАЛЕН ПОПУСТ!!! Трае уште 1697328000

LE GRAND LILLE 2.0 – R20 – GRAY

23,400 ден

: 19,900 ден

Брендови: LE GRAND

23,400 ден

: 19,900 ден

Димензија на Тркало
This option is required
28" Тркала
Димензија на рам
This option is required
17" Рам 19" Рам
Clear selection

SKU: Не е достапно Категорија
EAN: N/A

Опис

спецификации

 • Mатеријал на рамка : Aluminium
 • Виљушка: Steel
 • Предна главина: Steel 32H
 • Задна главина : Velosteel 32H
 • Предна кочница : V-brake
 • Задна кочница : Coaster brake / V-brake
 • Рачки: VLG 105
 • Гуми: 28″ × 1,75″
 • Светла предно/задно: Reflectors
 • Големина на тркало: 28
 • Брзини : 6 SHIMANO GREARS

Дополнителни информации

Димензија на Тркало

Подкатегорија

Брендови

Димензија на рам

,

Варијанта