НЕМА НА ЗАЛИХА

KROSS TRANS 3.0 – R20 – BLACKBLUE

Димензија на Тркало
This option is required
28" Тркала
Димензија на рам
This option is required
19" Рам 21" Рам
Clear selection

SKU: Не е достапно Категорија
EAN:

Опис

Дополнителни информации

Димензија на Тркало

Подкатегорија

Брендови

Димензија на рам

, ,

Варијанта