33
33
33
33

KROSS TRANS 3.0 – BLACK RED

25,400 ден

: 22,500 ден

Брендови: KROSS

25,400 ден

: 22,500 ден

Димензија на Тркало
This option is required
28" Тркала
Димензија на рам
This option is required
17" Рам 19" Рам 21" Рам
Clear selection

SKU: Не е достапно Категорија
EAN:

Опис

Дополнителни информации

Димензија на Тркало

Подкатегорија

Брендови

Димензија на рам

, ,

Варијанта