НЕМА НА ЗАЛИХА

EXPLORER SPARK – 26″

ОДБЕРЕТЕ ОПЦИЈА.

ЛИСТА НА ЧЕКАЊЕ

SKU: S1261050 Категорија
1261050 8605023531979

Опис

3701064 Седиште MTB PRETY WOMAN црно-розево
3841010 Рачки MEGA 92MM црно-розево
3830114 Волан (крив) 26″ 600MM 22.2X25.4MM
3400003 Гарнитура V PVC 110 без рачки за кочници
3802409 Педали FEIMIN PVC SHVIN LADY
3600110 Среден погон MTB CRNI 22/32/42T
3603001 Средна осовина MTB 5S на штраф
3605706 Ланец MTB MAYA Z33 1/2X3/32
3730840 Тркало V1 26″ SIVI  V1.26SV 36 дупки
3200105 Предна главина MTB 36
3210000 Задна главина MTB 36R челик
3330072 Тркало 26X1.95 (52-559) PAH FREE PNEUMATICO
3230005 Запчаник INDEX  14T-28T SHUN FENG црно-жолто
3240009 Среден менувач TOP PULL FRICTION 42T
3241007 Заден менувач 6/7
3244000 Рачен менувач REVO SHIFT POWER INDEX

Дополнителни информации

Брендови

Димензија на рам

Димензија на Тркало

Подкатегорија