НЕМА НА ЗАЛИХА

EXPLORER MAGNITO 24″ – VIOLET

ОДБЕРЕТЕ ОПЦИЈА.

ЛИСТА НА ЧЕКАЊЕ

SKU: S1241023 Категорија

Опис

3700013
Седиште
3841010
Рачки MEGA CRNO 92MM розеви
3830138
Волан CRNI 31.8MM, должина 590MM
3400114
Гарнитура V-ALU без рачки за кочници
3802409
Педали FEIMIN PVC SHVIN LADY
3600110
Среден погон MTB CRNI 22/32/42T
3603001
Осовина средна MTB  5S на штраф
3605706
Ланец MTB MAYA Z33 1/2X3/32
3730839
Тркало V1 24″ 36 дупки
3201100
Предна главина MTB SHUN FENG
3210002
Задна главина MTB 36R CRNA SHUN FENG
3330067
Гуми 24X1.95 (54-507) PAH FREE PNEUMATICO
3230005
Запчаник INDEX CRNO ŽUTI 14T-28T SHUN FENG
3240008
Среден менувач TOP PULL  42T 28.6MM POWER
3241002
Заден менувач POWER
3244000
Рачен менувач REVO SHIFT POWER INDEX

Дополнителни информации

Брендови

Димензија на рам

Димензија на Тркало

Подкатегорија