НЕМА НА ЗАЛИХА

EXPLORER MAGNITO 24″ – MAG241 – 1241029

ОДБЕРЕТЕ ОПЦИЈА.

ЛИСТА НА ЧЕКАЊЕ

SKU: S1241029 Категорија

Опис

3700052
Седиште
3842126
Рачки HERRMANS DUDE 90MM црно-бели
3830138
Волан  31.8MM,LENGTH 590MM – челичен
3400114
Гарнитура V PVC 110 без рачки за кочници
3802404
Педали PP со катадиоптер
3600106
Среден погон PVC CRNI NEW STYLE 24/34/42T
3603001
Средна осовина MTB 5S на штраф
3605706
Ланец MTB MAYA Z33 1/2X3/32
3730844
Тркало V1 24″ 36 дупки
3201100
Предна главина MTB SHUN FENG
3210002
Задна главина MTB 36 SHUN FENG
3330083
Гуми 24X2.50 (64-507) PAH FREE PNEUM.
3230005
Запчаник 14T-28T SHUN FENG
3240008
Среден менувач TOP PULL  42T 28.6MM POWER
3241002
Заден менувач POWER
3244000
Рачен менувач REVO SHIFT POWER INDEX

Дополнителни информации

Брендови

Димензија на рам

Димензија на Тркало

Подкатегорија