НЕМА НА ЗАЛИХА

EXPLORER DAISY – 24″

ОДБЕРЕТЕ ОПЦИЈА.

ЛИСТА НА ЧЕКАЊЕ

VELOSIPED VENERA 24" - EXPLORER DAISY CRNO BEL ZUT 13"

SKU: S1240026 Категорија
1240026 8605023588294

Опис

3700055
Седиште
3841005
Рачки  MEGA 92MM
3830114
Волан 26″ 600MM 22.2X25.4MM
3400003
Гарнитура V PVC  110 без рачки за кочници
3802404
Педали PP со катадиоптер
3600110
Среден погон MTB 22/32/42T
3603001
Средна осовина MTB 5S на штраф
3605707
Ланец MTB MAYA Z50 P7003
3730839
Тркало V1 24″ 36 д.
3201100
Предна главина MTB CRNA SHUN FENG
3210002
Задна главина MTB 36R SHUN FENG
3330067
Гуми 24X1.95 (54-507) PAH FREE PNEUMATICO
3230005
Запчаник INDEX 14T-28T SHUN FENG
3240007
Среден менувач DOWN PULL FRICTION SIPO
3241005
Заден менувач (на кука)
3244000
Рачен менувач REVO SHIFT POWER INDEX

Дополнителни информации

Брендови

Димензија на рам

Димензија на Тркало

Подкатегорија

Модел

,