НЕМА НА ЗАЛИХА

TUBELESS TIRES KIT SET 29″

ОДБЕРЕТЕ ОПЦИЈА.

ЛИСТА НА ЧЕКАЊЕ

SKU: Z1442 Категорија
T4DAKC0103 5902262051897

Опис

Tubeless KIT 29 “sealing kit

A kit that allows you to convert a wheel to tubeless. The kit includes sealing fluid, a 29 “rim band 24mm wide (+/- 1), one Presta valve with an opening mechanism and a key to unscrew the valve insert. Tape 24mm (+/- 1).

Дополнителни информации

Димензија на гуми

29"

Брендови