Средна осовина – SHIMANO BB-UN26, BSA, 73-113MM – EBBUN26C13X

1,050 ден 950 ден

Нема на залиха

ЛИСТА НА ЧЕКАЊЕ
Шифра: YEBBUN26C13X Категорија:
EBBUN26C13X
Средна осовина – SHIMANO BB-UN26, BSA, 73-113MM, SQUARE, W/O FIXING BOLT, IND.PACK
SHIMANO
4524667089506

Дополнителни информации

Подкатегорија