SHIFT LEVER SHIMANO SLX SL-M7000, SLX, 2/3X 10 SPEED – ISLM700010PA2

5,100 ден

Нема на залиха

ЛИСТА НА ЧЕКАЊЕ
Шифра: YISLM700010PA2 Категорија:
ISLM700010PA2
SHIFT LEVER SHIMANO SLX SL-M7000, SLX, 2/3X 10 SPEED, W/ O.G.D, W/BASE CAP, R:2050MM L:1800MM, BLACK SP41 SEALED OUTER(1880/ 1320MM),6MM CAP X5, NOSE CAP X1,IND.PACK
SHIMANO
4524667416463

Дополнителни информации

Подкатегорија