SHIMANO FD-TY300, TOURNEY, BAND TYPE, SIS, DOWN ROUTE, 34.9MM, ZA 42T, CS-ANGLE 66-69 CL 50MM,

400 ден

2 НА ЗАЛИХА

Шифра: YEFDTY300DSDL6 Категорија:

EFDTX800TSX6 – PREDEN MENUVAC SHIMANO FD-TY300, TOURNEY, BAND TYPE, SIS, DOWN ROUTE, 34.9MM, ZA 42T, CS-ANGLE 66-69 CL 50MM, IND.PACK


Дополнителни информации

Подкатегорија

Модел