SHIMANO ACERA FC-M3000-8, 40X30X22T, CRANK ARM 175MM, FOR REAR 9 SPEED, OCTALINK, W/O CG

2,800 ден

Нема на залиха

ЛИСТА НА ЧЕКАЊЕ
Шифра: YEFCM30008E002X Категорија:
EFCM30008E002X = 46evra
FRONT CHAINWHEEL SHIMANO ACERA FC-M3000-8, 40X30X22T, CRANK ARM 175MM, FOR REAR 9 SPEED, OCTALINK, W/O CG, IND.PACK
SHIMANO

4524667325949


Дополнителни информации

Подкатегорија