PLOCKI ZA PEDALI SHIMANO SM-SH12 FRONT CENTER PIVOTING MODE 1 PAIR

1,650 ден

✔️ ПРОИЗВОДОТ Е ДОСТАПЕН НА ЗАЛИХА

Шифра: YY40B98140 Категорија:
PLOCKI ZA PEDALI SHIMANO SM-SH12 FRONT CENTER PIVOTING MODE 1 PAIR

Дополнителни информации

Подкатегорија

Брендови