PERUZZO VENEZIA ЗА 3 ВЕЛОСИПЕДИ – PE388

5,100 ден

Нема на залиха

ЛИСТА НА ЧЕКАЊЕ
Шифра: E0002 Категорија:

Држач за 3 велосипеди кој се монтира на задниот дел на возилото, на 5-та врата.

Дупли горни каиши

Систем против отскокнување на долните каиши

Сите 6 каиши се тестирани одделно секој на 250kg

Сите 6 куки се тестирани оддело секоја на 350kg

Челични токи

Поддршка за рамот со анти-шок систем

Дупла заштита со дополнителни безбедносни каши кои се прицврстуваат за рамот

Брз и едноставем за демонтажа

Се склопува во рамна положба за да не зафаќа простор.

Сертификат за квалитет: xp r18-904-4:2008

Произведено во: Peruzzo Италија

МАТЕРИЈАЛЧелик
БОЈАСива
МАКСИМАЛЕН БРОЈ НА ВЕЛОСИПЕДИ3
МАКСИМАЛНА ТЕЖИНА НА ЕДЕН ВЕЛОСИПЕД15kg
ПРИЦВРСТУВАЊЕРам
МАКСИМАЛНА ДЕБЕЛИНА НА РАМОТ60mm
МАКСИМАЛНА ГОЛЕМИНА НА ТРКАЛАТА29″
МАКСИМАЛНА ШИРИНА НА ГУМАТАСите
МАКСИМАЛНА ОДДАЛЕЧЕНОСТ МЕЃУ ДВЕТЕ ТРКАЛАСите
СИСТЕМ ЗА ЗАШТИТА НА РАМОТДа
ЗАКЛУЧУВАЊЕ НА ВЕЛОСИПЕД ЗА ДРЖАЧНе
РАЗДАЛЕЧЕНОСТ МЕЃУ ДРЖАЧИТЕ ЗА ПРИЦВРСТУВАЊЕ НА РАМОТ305mm
ДИМЕНЗИИ НА ПРОИЗВОДОТ80*59*40
ТЕЖИНА6,44 kg

Дополнителни информации

Подкатегорија