NADVORESNA ZA TROTINET CST – 8,5″

600 ден

Категории: ,

Надврешна гума 8.5” одговара на сите тротинети кои користат 8.5” гуми како што се:

Xiaomi M365

Xiaomi M365 pro

Segway Ninebot 8.5”

Kugoo A9

Hamachi A11

Дополнителни информации

Гуми

Димензија на гуми

8.5"