MAXXIS WELTERWEIGHT 26X1.90/2.125 AV

450 ден

Одберете опција

ЛИСТА НА ЧЕКАЊЕ
Шифра: H14388 Категорија:

Maxxis Welterweight 26×1.90/2.125 AV

Шифра: 14388

Димензии: 26×1.90/2.125
Дебелина: 0.9 mm
Вентил: Auto Valve
Тежина: 230 grams

Дополнителни информации

Подкатегорија

Гуми

Брендови