MAXXIS ULTRALIGHT 700X18/25C PRESTA

440 ден

Нема на залиха

ЛИСТА НА ЧЕКАЊЕ
Шифра: H14382 Категорија:

Maxxis Ultralight 700×18/25C

Шифра: 14382

Димензии: 700×18/25C
Дебелина: 0.6 mm
Вентил: Presta Valve 60 mm
Тежина: 67 grams

Дополнителни информации

Подкатегорија

Гуми

Брендови