MAXXIS 27.5 X 2.35 FOREKASTER FOLDABLE – EXO+TR

Одберете опција

ЛИСТА НА ЧЕКАЊЕ

Шифра: H19400 Категорија:
EAN: N/A

Опис

Дополнителни информации

Гуми

Брендови

Димензија на гуми

27.5"