НЕМА НА ЗАЛИХА

MAXXIS 27.5 X 2.10 CROSSMARK II WIRE

Нема на залиха

ЛИСТА НА ЧЕКАЊЕ
SKU: H19373 Категорија
EAN: 4717784034126

Опис

Дополнителни информации

Гуми

Брендови

Димензија на гуми

27.5"