НЕМА НА ЗАЛИХА

MAXXIS 27.5 X 1.95 CROSSMARK FOLDABLE

Нема на залиха

ЛИСТА НА ЧЕКАЊЕ
SKU: H19370 Категорија
EAN: N/A

Опис

Дополнителни информации

Гуми

Брендови

Димензија на гуми

27.5"