НЕМА НА ЗАЛИХА

MAXXIS 29 X 2.5 ASSEGAI FOLDABLE EXO PROTECTION+TUBELES REDDY DUAL COMPOUND

ОДБЕРЕТЕ ОПЦИЈА.

ЛИСТА НА ЧЕКАЊЕ

SKU: H19407 Категорија
EAN: 4717784037790?

Опис

Дополнителни информации

Гуми

Брендови

Димензија на гуми

29"