НЕМА НА ЗАЛИХА

MAXXIS 27.5 X 2.5 MINION DHF WIRE – EXO PROTECTION TUBELES REDDY DUAL COMPOUND

SKU: H20994 Категорија
EAN: 4717784030852

Дополнителни информации

Брендови

Гуми

Димензија на гуми

27.5"