НЕМА НА ЗАЛИХА

MAXXIS 27.5 X 2.4 HIGH ROLER II – FODABLE – EXO PROTECTION

SKU: H14354 Категорија
EAN: 4717784025841?

Дополнителни информации

Брендови

Димензија на гуми

27.5"

Гуми