НЕМА НА ЗАЛИХА

MAXXIS 26 X 2.0 LARSEN TT – WIRE

ОДБЕРЕТЕ ОПЦИЈА.

ЛИСТА НА ЧЕКАЊЕ
SKU: H14348 Категорија

Дополнителни информации

Брендови

Димензија на гуми

26"

Гуми