НЕМА НА ЗАЛИХА

KENDA 700X35C (ETRTO 37-622) K935 BK

ОДБЕРЕТЕ ОПЦИЈА.

ЛИСТА НА ЧЕКАЊЕ

Достапно M3

GUMA KENDA NADVORESHNA 700X35C (ETRTO 37-622) K935 BK KENDA

SKU: W083 Категорија
1670035935 5310014000015

Опис

Дополнителни информации

Гуми

Брендови

Димензија на гуми

28 (700c)