НЕМА НА ЗАЛИХА

GUMA VNATRESNA MAXXIS 700 x 35/45 PRESTA VENTIL

Нема на залиха

ЛИСТА НА ЧЕКАЊЕ
SKU: H14395 Категорија
EAN: N/A

Опис

Дополнителни информации

Гуми

Брендови

Димензија на гуми

28 (700c)