НЕМА НА ЗАЛИХА

GUMA VNATRESNA KENDA 27.5X1.90/2.125 A/V 40MM BOX

Нема на залиха

ЛИСТА НА ЧЕКАЊЕ

SKU: W074 Категорија
1527519021252AV2 5310001000073

Опис

GUMA VNATRESNA KENDA  27.5X1.90/2.125 A/V 40MM BOX KENDA

Дополнителни информации

Гуми

Брендови

Димензија на гуми

27.5"