НЕМА НА ЗАЛИХА

GUMA KENDA NADVORESHNA 27.5X2.10 (ETRTO 52-584) K1153 BK

Нема на залиха

ЛИСТА НА ЧЕКАЊЕ

SKU: W081 Категорија
162752101153 5310012000017

Опис

Дополнителни информации

Гуми

Брендови

Димензија на гуми

27.5"