EXPLORER LEGION RACER – 24″ – SPY244 – 1240025

11,000 ден 8,400 ден

Нема на залиха

ЛИСТА НА ЧЕКАЊЕ
Шифра: S1240025 Категорија:
3700054
Седиште
3841012
Рачки Mega 92M
3830114
Волан 26″ 600MM 22.2X25.4MM
3400003
Гарнитура V PVC 110 без рачки за кочници
3802404
Педали PP со катадиоптер
3600110
Среден погон MTB 22/32/42T
3603001
Средна осовина MTB 5S на штраф
3605707
Ланец MTB MAYA Z50 P7003
3730839
Тркало V1 24″ SIVI 36 д.
3201100
Предна главина MTB CRNA SHUN FENG
3210002
Задна главина MTB 36R SHUN FENG
3330068
Гуми 24X2.125 (57-507) PAH FREE PNEUMATICO
3230005
Запчаник INDEX 14T-28T SHUN FENG
3240007
Среден менувач DOWN PULL FRICTION SIPO
3241005
Заден менувач
3244000
Рачен менувач REVO SHIFT POWER INDEX

Дополнителни информации

Брендови

Димензија на рам

Димензија на Тркало

Подкатегорија

Модел

,