EXPLORER LEGION – 26″ – SPY260 – 1261011

12,000 ден 9,400 ден

Нема на залиха

ЛИСТА НА ЧЕКАЊЕ
Категорија:
3701050
Седиште MTB HIGH END CRNO ZELENO
3841012
Рачки MEGA  92MM црно зелено
3830115
Волан 620MM 22.2X25.4MM
3802404
Педали со катадиоптер
3600110
Среден погон MTB 22/32/42T
3603001
Средна осовина на штраф MTB  5S
3605707
Ланец  MTB MAYA Z50 P7003
3730840
Обрач V1 26″ SIVI  V1.
3200105
Предна главина MTB 36R
3210000
Задна главина MTB 36R челик
3330071
Гуми 26X1.95 (54-559) PNEUMATICO
3230005
Запчаник INDEX CRNO ZUTI 14T-28T
3240007
Среден менувач DOWN PULL FRICT.42T
3241005
Заден менувач на кука
3244000
Рачен менувач REVO SHIFT POWER EKONOMIK
3400003
Гарнитура PVC 110 MM без рачки за кочници

Дополнителни информации

Брендови

Подкатегорија

,

Димензија на Тркало

Димензија на рам