EXPLORER DAISY – 24″ – KONTRA- SPY241KK – 1241001

10,500 ден 7,900 ден

Нема на залиха

ЛИСТА НА ЧЕКАЊЕ
Шифра: S1241001 Категорија:
3700035
Седиште SPY241 2016
3841100
Рачки црно-бели L120 MM
3830102
Волан MTB  22.2X25.4 580MM
3802409
Педали FEIMIN PVC SHVIN LADY
3602000
Среден погон 42T CRNI PVC
3603001
Осовина средна MTB 5S
3605710
Ланец P410 1/2X1/8″ MAYA
3730839
Тркало  V1 24″ SIVI 36 RUPA
3200105
Предна главина MTB 36R
3212002
Задна главина 36R KINA (SET)
3330067
Гуми 24X1.95 (54-507)CRNA PNEUMATICO
3400003
Гарнитура PVC без рачки за кочници 110 MM

Дополнителни информации

Брендови

Димензија на рам

Димензија на Тркало

Подкатегорија

Модел

,