Ergonomic grips TREKK GY – Z0352

300 ден

Нема на залиха

ЛИСТА НА ЧЕКАЊЕ
Шифра: Z0352 Категории: ,

 

Z0352T4CCH000274GYErgonomic grips TREKK GY T4CCH000274GY

Weight: 172 g
Material: KRATON
Length: 128 mm

Дополнителни информации

Подкатегорија