НЕМА НА ЗАЛИХА

CST 700 X 28C /35C (28-622) PV SELF-SEALING GUMA OTPORNA NA TRNOVI

ОДБЕРЕТЕ ОПЦИЈА.

ЛИСТА НА ЧЕКАЊЕ

SKU: S3350047 Категорија
3350047 8605023604116

Опис

Дополнителни информации

Гуми

Брендови

Димензија на гуми

28 (700c)