CST – 27.5 x 2.40 (62-584) C1844 CST ROCK HAWK ZASTITA OD BUSENE

1,700 ден

Производот е достапен на залиха

SKU: S3320128 Категорија
EAN: 8605023603492

Опис

Дополнителни информации

Гуми

Брендови

Димензија на гуми

27.5"