CST 26 X 1. 3/8X1/2 (37-584) C251

700 ден

Производот е достапен на залиха

SKU: S3320042 Категорија
3320042 8605023434089

Опис

Дополнителни информации

Гуми

Брендови

Димензија на гуми

26"