CST – 24 x 2.125 (64-507) C727 CST

950 ден

Производот е достапен на залиха

SKU: S3320113 Категорија
EAN: 8605023574846

Опис

Дополнителни информации

Гуми

Брендови

Димензија на гуми

24"