Адаптер – SHIMANO SM-MA90-R160P/S, FIXING BOLT X2, WIRE X1

700 ден

1 НА ЗАЛИХА

Шифра: YISMMA90R160PS Категорија:
ISMMA90R160PS
Адаптер – SHIMANO SM-MA90-R160P/S, FIXING BOLT X2, WIRE X1, IND.PACK
SHIMANO
4524667430513

Дополнителни информации

Подкатегорија