Адаптер – SHIMANO SM-MA90-R140P/S, FIXING BOLT X2, WIRE X1

700 ден

2 НА ЗАЛИХА

Шифра: YISMMA90R140PS Категорија:
ISMMA90R140PS
Адаптер – SHIMANO SM-MA90-R140P/S, FIXING BOLT X2, WIRE X1, IND.PACK
SHIMANO
4524667430476

Дополнителни информации

Подкатегорија