Адаптер – SHIMANO SM-MA90-F180P/P, FIXING BOLT (LONG X 1, SHORT X 1), WIRE X 1, WASHER-A(NEW) X 2, WASHER-B X 2

900 ден

1 НА ЗАЛИХА

Шифра: YISMMA90F180PPC Категорија:
ISMMA90F180PPC
Адаптер – SHIMANO SM-MA90-F180P/P, FIXING BOLT (LONG X 1, SHORT X 1), WIRE X 1, WASHER-A(NEW) X 2, WASHER-B X 2, IND.PACK
SHIMANO
4524667595571

Дополнителни информации

Подкатегорија