29X2.10 – 2.35 AV48mm

250 ден

✔️ ПРОИЗВОДОТ Е ДОСТАПЕН НА ЗАЛИХА

Шифра: K2426 Категорија:
EAN: 5310000024261

Опис

 

 

Дополнителни информации

Гуми

Брендови

Димензија на гуми

29"