27 X1.1/4 35MM

Одберете опција

ЛИСТА НА ЧЕКАЊЕ
Шифра: K2014 Категорија:
EAN: 5310000020140

Опис

 

 

Дополнителни информации

Гуми

Брендови

Димензија на гуми

27.5"