21 %
Попуст

ЕТ-A9

18,990 ден

Носивост: 120 kg

Максимална брзина: 30 km/h

Обсег со полна батерија: 18-30 km

Големина на тркала:  8″

Категорија:
Модел –  ET-A9
Мотор: 350W
Предна/Задна кочница Електронска/Механичка
Батерија – Литиумска 36V . 7.8 Ah
Конструкција – Алуминиум
Големина на тркала – 8″
Максимална брзина 25 km/h
Обсег со полна батерија: 18-30 km
Максимален нагиб на искачување – 15°
Носивост – 120 kg
Тежина – 15 kg
Има предни и задни амортизери

Дополнителни информации

Брендови