19 %
OFF

ЕТ-А5

20,300 ден 16,490 ден

Носивост: 100 kg

Максимална брзина: 20 km/h

Обсег со полна батерија: 10-17 km

Големина на тркала: 8″

Категорија:
Модел – ET-A5
Мотор: 250W
Предна/Задна кочница Електромагнетна/Гуртни
Батерија – Литиумска 36V . 5.2 Ah
Конструкција – Алуминиум
Големина на тркала – 8″
Максимална брзина 20 km/h
Обсег со полна батерија: 10-17 km
Максимален нагиб на искачување – 15°
Носивост – 100 kg
Тежина – 10.5 kg
Има предни и задни амортизери

Дополнителни информации

Брендови