ЕЛЕКТРИЧЕН ТРОТИНЕТ-ЕТ-A1 PLUS

28,990 ден

Одберете опција

ЛИСТА НА ЧЕКАЊЕ
Категорија:
Модел –  ET-A1
Мотор: 400W
Предна/Задна кочница Диск/Диск
Батерија – Литиумска 36V . 10.8 Ah
Конструкција – Алуминиум
Големина на тркала – 10″
Максимална брзина 30 km/h
Обсег со полна батерија: 20-30 km
Максимален нагиб на искачување – 20°
Носивост – 120 kg
Тежина – 20 kg
Има предни и задни амортизери

Дополнителни информации

Брендови

Модел

,