Брава – LUMA SOLIDO DISK 1016 D16 (L007)

3,350 ден

Luma е европски специјалист за моторцикли и безбедност на велосипеди. Најдобро прилагоден за заштита од кражба на вашите возила. Со најновите материјали, развиени заедно со истражувачки центри, кои се залагаат за најсложените европски стандардизациски тестови. Со привлечни дизајни, кои произлегуваат од нашата соработка со престижни меѓународни студија, кои се во чекор со најновите трендови, без да се жртвува ергономијата за лесна и безбедна употреба и транспорт.

✔️ ПРОИЗВОДОТ Е ДОСТАПЕН НА ЗАЛИХА

Шифра: L007 Категорија:

Дополнителни информации

Подкатегорија

Брендови