26
26
26

LUMA ESCUDO DISK D12

3,500 ден

3,500 ден

ВАРИЈАНТА
This option is required
Жолта Зелена
Clear selection

Luma е европски специјалист за моторцикли и безбедност на велосипеди. Најдобро прилагоден за заштита од кражба на вашите возила. Со најновите материјали, развиени заедно со истражувачки центри, кои се залагаат за најсложените европски стандардизациски тестови. Со привлечни дизајни, кои произлегуваат од нашата соработка со престижни меѓународни студија, кои се во чекор со најновите трендови, без да се жртвува ергономијата за лесна и безбедна употреба и транспорт.

 

SKU: Не е достапно Категорија
EAN:

Опис

Дополнителни информации

Подкатегорија

Варијанта

,