Брава – LUMA ENDURO 55 HU 24,5cm (L019)

2,250 ден

Luma е европски специјалист за моторцикли и безбедност на велосипеди. Најдобро прилагоден за заштита од кражба на вашите возила. Со најновите материјали, развиени заедно со истражувачки центри, кои се залагаат за најсложените европски стандардизациски тестови. Со привлечни дизајни, кои произлегуваат од нашата соработка со престижни меѓународни студија, кои се во чекор со најновите трендови, без да се жртвува ергономијата за лесна и безбедна употреба и транспорт.

Одберете опција

ЛИСТА НА ЧЕКАЊЕ
Шифра: L019 Категорија:

Дополнителни информации

Подкатегорија

Брендови