Брава – LUMA CROMA R 14x31cm (L002)

4,650 ден

Luma е европски специјалист за моторцикли и безбедност на велосипеди. Најдобро прилагоден за заштита од кражба на вашите возила. Со најновите материјали, развиени заедно со истражувачки центри, кои се залагаат за најсложените европски стандардизациски тестови. Со привлечни дизајни, кои произлегуваат од нашата соработка со престижни меѓународни студија, кои се во чекор со најновите трендови, без да се жртвува ергономијата за лесна и безбедна употреба и транспорт.

2 НА ЗАЛИХА

Шифра: L002 Категорија:
H
W
REF
18 mm
310
140
R85310LUM
Hardened steel body
HARDENED STEEL BODY
CUERPO EN ACERO EDURECIDO
CORPO IN ACCIAIO TEMPRATO
ANTIVOL EN ACIER CEMENTÉ
Hardened steel shackle
HARDENED STEEL SHACKLE
ARCO DE ACERO ENDURECIDO
ARCO DI ACCIAIO TEMPRATO
ANSE EN ACIER CÉMENTÉ
Plastic cover
ANTI-HUMIDITY PLASTIC COVER
TAPA ANTI-HUMEDAD
COPERTURA ANTI-UMIDITÀ
COUVERCLE CONTRE L’UMIDITÉ
Classe S.R.A.
NF-OFF

Дополнителни информации

Подкатегорија

Брендови